info@dinomarket.cz 774 81 28 26, 774 60 81 76

Obojek se jméném pro psa

Přemýšlíte nad výběrem obojku pro psa?  A co kdyby obojek mohl nést jméno vašeho chlupatého přítele? U nás v Dinofashion to není žádný problém.

 

Materiál který při výrobě používáme.

Obojky se jménem vyrábíme z pevného, odolného softshellového materiálu. Nejčastěji v gramáži 320g/m2.
Tento typ látky jsme pro naši výrobu zvolili především kvůli odolnosti vůči opotřebení a snadné údržbě.
Softshellový materiál má výbornou stálost barev. Barvy jsou stabilní a zachovávají svou původní intenzitu. Obojky vyrábíme v široké škále barev.
 

Výhody obojků se jménem:

Pokud váš čtyřnohý kamarád venku uteče nebo se ztratí, obojek se jménem může být klíčem k jeho rychlému a bezpečnému návratu. Lidé, kteří vašeho psa naleznou, budou ihned vědět koho mají kontaktovat pomocí informací uvedených na obojku.
 

Komponenty které používáme při výrobě.

Jako zapínání můžete zvolit buď plastový trojzubec. jedná se o trojzubec který je vyrobený ze speciální příměsi pryskyřice, pro maximální odolnost i v mrazivém počasí. Toto odolné zapínání má stejné vlastnosti až do -20°C.  
Nebo zapínání na kovový trojzubec, který vyniká svojí elegancí a luxusním vzhledem. Pevnost zatížení při přetížení je 200 kg, je tedy vhodný pro velká plemena psů.
   
 
Personalizovaný obojek je nejen stylovým doplňkem, ale také vynikajícím pomocníkem pro zajištění bezpečnosti a pohody na procházkách s vašim psím kamarádem.

Výroba chovatelských
potřeb Dinofashion

Doprava zdarma od 999 Kč

Copyright 2015 | Chovatelské potřeby Dinomarket